tiistai 3. marraskuuta 2015

Liebster Award

Miran Tassujen Alla-blogi laittoi tämmöisen haasteen. Suht uutena blogimaailmassa tämä olikin minulle aiemmin tuntematon suuruus, mutta kysymykset ovat ihan kivoja joten vastaillaanpas sitten :)

Homman nimi on seuraava..
Haaste kulkee blogista toiseen ja haasteen saa aina alle 200 lukijan blogi. Eli tällä jaamme näkyvyyttä niin haasteen antajalle, kun haasteen saajille :) Kiitä haasteen antajaa, vastaa hänen esittämiin kysymyksiin ja luo 11 uutta kysymystä. Sen jälkeen listaa 11 Liebester awardin ansaitsevaa blogia.
 
Kysymykset:
  1. Ketä perheeseesi kuuluu?   Avomies, kaksi alle kouluikäistä lasta ja 23 koiraa, joista Lumi siis on nuorimmainen.
  2. Missäpäin Suomea asutte ja miten? Kuusamossa, keskellä korpea pienessä vaaleansinisessä omakotitalossa. Pihalla ei vielä ole sitä perunamaata mutta iso koiratarha on!
  3. Miten blogisi kertoo sinusta? Blogi kertoo Lumin matkasta pienestä pennusta aikuiseksi rekikoiraksi, parhaaksi ystäväksi, hienoksi Karva-Kaveriksi. Rivien välistä lukien se kertoo myös todella paljon minusta, arvoistani, suhteestani koiriin, ihmisiin ja ympäröivään luontoon.
  4. Jos perustaisit blogin tänään, mistä se kertoisi tai olisiko sillä joku tietty teema? Tämä blogi on niin tuore että teema olisi varmaankin edelleen sama.
  5. Miten olet päätynyt bloggaamaan? Aluksi kirjoittelin pääasiassa itseäni varten tietynlaista koulutuspäiväkirjaa Lumista, kun huomasin että Facebook-päivityksiä monikaan ei jaksa lukea. On myös kätevämpää kun Lumia koskien kaikki enemmän ja vähemmän merkittävät asiat ovat täällä samassa paikassa eikä sikin sokin Facebookin aikajanalla. Haaveilen, että jos vielä löydän jostain oikeanlaisen, toimivan sovelluksen, niin vuoden päästä printtaisin tämän kirjaksi itselleni. Jos joku tietää jo tämmöisen sovelluksen olemassaolosta, niin saa suositella!
  6. Mitkä on 5 tärkeintä asiaa elämässäsi? Perhe, koirat, luonnon keskellä asuminen, työ joka on samalla elämäntapa (ja tässä päästään taas kohtaan koirat) ja terveys.
  7. Jos olisi pakko luopua yhdestä tärkeimmästä asiasta, mikä se olisi? Varmaankin tuosta työstä luopuisin, elämäntavasta tosin en, ellei olisi aivan pakko.
  8. Mitä teet yleensä ensimmäisenä aamulla kun heräät? Toivotan lapsille hyvät huomenet (ovat yleensä nousseet vähän ennen minua) ja päästän sisäkoirat ulos pissalle.
  9. Kerro jostain rutiinistasi, eli miten teet jonkun asian kerta toisensa jälkeen Säännöllisten rutiinien muodostaminen on minulle hankalaa ja minulla on joku miltei pakkomielle keksiä aina erilaisia tapoja jokapäiväisten asioiden toteuttamiseen. No pyykkiä pesen varmaan joka päivä samalla tavalla (kaikenväriset sekaisin ja kirjopesuainetta perään) ja koirien ruokinta sentään menee kutakuinkin samalla kaavalla joka päivä. Eli huskeille on 5 kg lihaseosta sulamassa, jaan sen kahteen ämpäriin, vettä päälle niin että on miltei täynnä, lisätään sinkki-biotiinijauhe, 2,5 l Valion Extra Energy - puristenappulaa (on muuten hyvää evästä!) per sanko; nopea sekoitus ja annostelu tarhoissa suoraan kuppeihin. Joskus kun kyllästyn tähän rutiiniin niin otan koirat kolmessa erässä kerrallaan juoksutarhaan syömään mutta viime aikoina se on jäänyt jostain syystä vähemmälle.
  10. Tiedätkö mitä on Karva-Kaverit? Tiedän sillä kuulummehan Lumin ja Pihkan kanssa heihin itsekin :)
  11. Kesä vai talvi? Tarvitseeko tätä minulta edes kysyä... 
 

1 kommentti:

  1. Hauskat vastaukset, kiva että vastasit :) Mä oon muuten ihan samanlainen pyykinpesijä!

    VastaaPoista